Gud har förberett!

”Ty hans verk är vi, skapade i Kristus Jesus till goda gärningar som Gud har förberett, så att vi skall vandra i dem.” (Ef 2:10)

Teamets T-shirtar har kommit! Här baksidan.

Ytterligare en vecka ligger bakom teamet. Flera gånger den senaste tiden har jag så tydligt fått märka hur Gud har förberett uppgifter som det bara har varit för oss att gå in i. Det är en sådan befrielse att inte behöva jaga efter uppgifter och möjligheter till att vittna, utan det blir en ”vandring” i det som Gud redan har förberett.

I onsdags var vi på Vasaskolan och dagen började med att jag hade morgonbön med högstadiet och talade om Bibeln som grund för allt det vi kan veta om Gud och om oss själva. Vidare om att Guds ord är levande och evigt, dvs lika aktuellt idag som när det skrevs. Nytt för Vasaskolan var att vi erbjöd läxhjälp 1,5 timme efter skolan tillsammans med en varm kanelbulle och ett glas saft.

Torsdagen ägnades åt planeringsarbete. Under förmiddagen hade vi ett väldigt inspirerande samtal med Credo Väst(motsv. Laget i Norge) där vi diskuterade hur vi på bästa sätt kan komplettera varandra. Eftermiddagen ägnade vi åt intern planering i teamet.

Idag, fredag, blev en lugn dag i Cafét på LM Engström eftersom både Ingeborg och Thomas befann sig på annat håll.

Just nu är teamet i behov av extra förbön och stöd! Be gärna för oss och berätta om vårt arbete för bekanta. Djävulen vill inte att vi skall få arbeta i fred. Be att ungdomarna skall få se att Jesus är verklighet och att vi genom främst andakterna skall kunna få vittna rent och klart.

Trevlig helg!
/Josef

Annonser

0 Responses to “Gud har förberett!”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
Jesus: "Jag har kommit för att de skall ha liv, ja, liv i överflöd."
(Joh 10:10)

Gör sällskap med 5 andra följare

Annonser

%d bloggare gillar detta: