Gjestblogg

Denne uka har jeg fått vært med Gøteborgsteamet 2 dager på LM Engstrøms gymnasium. Det er virkelig et viktig arbeid som blir gjort her! Nederst i kjelleren på skolen er det en cafè som teamet driver noen dager i uka. Her får ungdommer som kjenner, og ikke kjenner Jesus bli sett, og de får muligheten til å snakke med noen. Dette er jo en ypperlig mulighet for teamet til å vitne om Jesus og fortelle om det han har gjort for oss! Mange kjenner nok Jesus fra før av, men det kan være godt og trosstyrkende å få snakke med litt eldre ungdommer om troen og dele ting man har opplevd eller ting man lurer på i Bibelen.

Den første dagen var vi i cafeen og bare snakket og spilte Ligretto med ungdommene. Kjekt å spille spill, men det er også en god måte å skape fellesskap på, og det gjør det lettere å ta kontakt med ungdommene for å komme i gode samtaler. Dag 2 begynte vi med å gå rundt i skolebygget og dele ut klubber, bare for å spre litt glede og vise at teamet er her på skolen og har lyst å ha kontakt med elevene. Jeg hadde hvertfall to kjempefine dager sammen med teamet og fikk se at de gjør en veldig bra og viktig jobb!

Så dere som leser bloggen, vær med å be for teamet at Gud må få bruke de og gi frimodighet, så de kan være med å vinne og bevare mennesker for himmelen.

Ja, likesom regnet og snøen faller ned fra himmelen og ikke vender tilbake dit, men vanner jorden og får den til å bære og gro, så den gir såkorn til såmannen og brød til den som eter, slik skal mitt ord være, det som går ut av min munn. Det skal ikke vende tomt tilbake til meg, men det skal gjøre det jeg vil, og ha framgang med alt som jeg sender det til.” Jes.55,10-11.

/Miriam Elisabeth Byberg

 

Annonser

0 Responses to “Gjestblogg”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
Jesus: "Jag har kommit för att de skall ha liv, ja, liv i överflöd."
(Joh 10:10)

Gör sällskap med 5 andra följare

Annonser

%d bloggare gillar detta: