Vad teamet önskar sig i julklapp…

Kära vänner!

Nu nalkas julen med stormsteg och därmed slutet på första kapitlet i teamets arbete. Det har varit ett spännande kapitel, med mycket varierat innehåll. Precis som i en vanlig bok har vi kastats in i en handling, med nya människor och på nya platser.

Under höstterminen har vi försökt skapa strukturer och former för hur arbetet med teamet skall kunna fortlöpa och utvecklas så bra som möjligt. HERREN har lagt mycket till rätta för oss, samtidigt som vi har upplevt motgångens vindar. Det allra viktigaste för oss är att vi inte tappar fokus på målet. Det finns alltid en fara att vi uppslukas av alla projekt vi har i gång, och glömmer varför vi egentligen är här. En annan sak som är av stor betydelse i ett arbete där man många gånger ger, ger och ger, utan att få något tillbaka, eller se de resultat man vill se, är att man får uppmuntran och fylls på med energi från annat håll. Under hösten är det detta som några av oss slitit mest med: inspirationen.Vi önskar att ni vill vara med och be om att HERREN använder oss så som Han önskar, och att Han får vara vår styrka och motivation, även när det ser meningslöst ut.

Det är också till stor hjälp att lyssna till andra som har erfarenhet av liknande arbete. Josef har i ett tidigare inlägg nämnt att vi haft samtal med Olle Fogelqvist, och det var mycket uppmuntrande! Med dessa erfarenheter i åtanke har vi i teFjellheim Bibelskoleamet en önskan om att resa till Norge i februari, för att delta i kortkurs på Fjellheim bibelskole i Tromsö. Kortkursen pågår i fyra veckor, med olika teman. Vi har siktat in oss på v.6 då de har bibelundervisning från 1:a Petrusbrevet och om Jakob, Josef och Saul. Teman som kommer att tas upp:

  • Möten med människor som inte frågar efter GUD,
  •  frimodigt försvar för den kristna tron,
  •  tydlig kristen i aktuella och svåra frågor.

Vi tror att det skulle vara mycket intressant och inspirerande för oss att delta under den här veckan. Det kostar dock en hel del att resa dit och just nu har inte teamet de pengarna. Jag vill därför lägga på era hjärtan att be för detta och om Gud vill också vara med och stötta ekonomiskt.

Om ni känner någon som ni tror gärna skulle vilja stötta oss, sprid då gärna informationen! Gåvor kan sättas in på bankgironummer: 350-6227, märk ”Göteborgsteamet”.

Bor du i Norge och vill stödja arbetet går det bra att sätta in pengarna på kontonummer: 9713.29.08951.

Guds rika välsignelse över er alla! // Ingeborg

Annonser

0 Responses to “Vad teamet önskar sig i julklapp…”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
Jesus: "Jag har kommit för att de skall ha liv, ja, liv i överflöd."
(Joh 10:10)

Gör sällskap med 5 andra följare

Annonser

%d bloggare gillar detta: