Planeringsdag/teamdag.

Så är jul- och nyårstiden förbi, och vi tar nya tag för våren. För egen del har jag verkligen sett fram emot att komma tillbaka till skolorna och träffa eleverna igen. Igår var vi på Vasaskolan och det blev en härlig dag med god stämning.

Idag har vi tagit tid till att sitta ner och planera tiden framöver. Vi har gjort scheman för andakter m.m. Det vi mest har talat om är hur teamet skall få bättre former för sitt arbete på LM. Vi känner just nu att det fungerar väldigt bra på Vasaskolan. Där har vi en god kontakt med eleverna och samlingar som fungerar. På LM har det varit svårare att etablera kontakt med eleverna och det känns som vi har fastnat lite i cafét, eller för att uttrycka det som vår rektor; blivit förkaffrade. En del nya ideér har vi fått under dagen, och hoppas kunna sätta dem i verket framöver. Bland annat skall vi prova att ha lunchsamtal, med olika teman knutna till tro och kristenliv.

Hoppas att ni vill vara med och be för oss och vårt framtida arbete nu under vårterminen. Nämn gärna speciellt eleverna på LM. Vill ni få vårt bönemail, som skall komma ca en gång i veckan (förhoppningsvis), sänd gärna ett mail till vår adress: gbgteamet@corpuschristi.se.

Gud välsigne er! // Ingeborg

Annonser

0 Responses to “Planeringsdag/teamdag.”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
Jesus: "Jag har kommit för att de skall ha liv, ja, liv i överflöd."
(Joh 10:10)

Gör sällskap med 5 andra följare

Annonser

%d bloggare gillar detta: