Vilka är höstens teamare?

Tiden rusar iväg. Här i Göteborg har våren faktiskt anlänt, även om det visst kan bli både kyla och snö i flera vändor till, innan sommaren bryter in. Minns att vi fick en decimeter snö till påsklägret för tre år sedan. 🙂 Hoppas kan man ju alltid. På mer snö alltså. Men just nu skiner solen från klarblå himmel och i luften är det flera plusgrader. Vädret lockar till långa härliga promenader, och just från en sådan är jag nyss hemkommen.

Med våren börjar också skolavslutningarna närma sig, och alltmedan studielusten avtar, blir lärarna allt girigare efter prestationer inför slutbetygens fastställande. Själv njuter jag i fulla drag av att inte befinna mig i den matchen. Betraktar det hellre från sidolinjen. De é la änna gött å va färdi med skolan!

…men med skolavslutningens annalkande, närmar sig också teamets uppbrott. Vi tänker i och för sig inte så mycket på det, ännu har vi mycket kvar att göra. Tex, blir det våffelutdelning på gymnasiet i slutet av veckan! Men det skall planeras inför höstens team, och det är ju alltid bra att börja med sådant i god tid.

Därför har vi en del önskemål till er, kära läsare:

  • För det första; önskar vi att ni ber för det kommande teamet. Be att Gud kallar nya ungdomar att ta över där vi slutar. Be att det blir bättre ekonomiska förutsättningar för höstens team. Be att HERREN välsignar också deras arbete!
  • För det andra; om du som läser det här just nu, önskar vara med i teamet till hösten, så hör av er till oss! Kanske du som läser inte känner att du är aktuell, men vet om någon annan som skulle passa, tipsa honom/henne, eller oss om vem du tänker på.
  • För det tredje; så är alla gåvor, stora som små väldigt välkomna! Vi önskar att nästa års team skall kunna få en summa varje månad, för att slippa jobba vid sidan av så som vi gör. Vi tror att det skulle ge dem ännu bättre förutsättningar att arbeta för Guds rikes utbredande i teamet. Det vore en välsignelse om teamet kunde få fasta månadsgivare tills de drar igång i höst!

Det var allt jag hade på hjärtat för tillfället. HERREN välsigne er! // Ingeborg

Annonser

0 Responses to “Vilka är höstens teamare?”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
Jesus: "Jag har kommit för att de skall ha liv, ja, liv i överflöd."
(Joh 10:10)

Gör sällskap med 5 andra följare

Annonser

%d bloggare gillar detta: